REFERENSER

Staffan Strömblad Förälder, Källbrinksskolan 5B, Huddinge
Här ser ni en bild på Staffan Strömblad som är en nöjd kund här på Skolkassan.seNästan 8000:- till klassen! Utan alltför stor ansträngning sålde vi strumpor från Skolkassan.se och vår klasskassa fick ett bra tillskott. Väldigt lättsålt tyckte alla i klassen där varje elev under ht -04 sålde 11 st trepack strumpor, och strumporna höll bra kvalitet. Vi har också mycket god erfarenhet av vår kontakt med Skolkassan.se som gav tydlig information, bra service, bra villkor, snabb leverans och ett trevligt bemötande. Därför kan vi varmt rekommendera andra klasser att vända sig till Skolkassan.se för att tjäna pengar!
 
Annika “Pappas pojkar FF”
Här ser ni en bild på Annika från fotbollslaget "Pappas pojkar ff" som är en nöjd kund här på Skolkassan.seHej, jag heter Annika och jag är lagkapten i mitt fotbollslag “Pappas pojkar ff” Vi valde att beställa 750 par strumpor för att få pengar till lagkläder mm. Strumporna som vi fick höll mycket hög kvalitet, och i och med det konkurrenskraftiga priset, 20 kr paret så var det inga problem att sälja dem. Jag menar… strumpor behöver ju alla.
 
 
 Zandra Carlsson, IBK Walkesborg, Uddevalla
Här ser ni en bild på Zandra Carlssons, IBK Walkesborg, som är en nöjd kund här på Skolkassan.seVi ville prova att sälja strumpor så vi beställde 1000 par. Strumporna var snygga, enkla och hade bra kvalitè. Många i laget passade på att köpa till sig själva. Vår försäljningen gick bra vi lade upp försäljningen så att varje person fick 50 par strumpor och sedan kunde dom byta mellan varandra om de behövde en viss sort. Herrstrumporna gick som smör i solsken! Deltagarna slogs om herrsockorna. Motivstrumporna gick också bra och det var bra eftersom vi fick många av dem. Vi hittade Skolkassan på Internet när jag sökte på google ”tjäna pengar till föreningen”. Det fanns andra företag men vi skulle tjäna mest pengar per strumpor om vi beställde 1000 par av er. Vi kommer absolut återkomma till er igen man vill ju ha lättsålda saker som vi tjänar mycket pengar på. Jag tycker att bemötandet från personalen var väldigt trevligt och det känndes personligt ”jaha, är det du som är Zandra”!
 
Tungelsta IF P-93  Karin Grenefalk
Här ser ni en bild på Karin Grenefalks fotbollslag, Tungelsta IF P-93, som är en nöjd kund här på Skolkassan.seVi sålde Saffran som alla tyckte var jätte lättsålt! Ingen har hört talas om Saffransförsäljning tidigare, till skillnad från alla julkort och salamikorvar som alla tröttnat på. Det gick t.o.m så bra att vi satsar på en låda till! Det blir mycket pengar till oss- runt 12 000 kr. Det var Eriks mamma som hittade en annons i tidningen Aktiva Skolföräldrar, och vi anlitar er gärna igen. Snabbt och personligt bemötande. Vi är ett fotbollslag P-93 som ska resa till Italien eller Spanien sommaren 2006 på fotbollscup. 
 
Anna Axell (Mamma till en av tjejerna i laget)
Här ser ni en bild på Vendelsö IK F-94 som är nöjda kunder här på Skolkassan.seVi som sålde var 18 st tjejer från Vendelsö IK F-94 (Fotboll) och vi sålde 1000 par strumpor och 2000 st julkort. Vi tyckte strumporna var fina och hade hög kvalitè och julkorten var också fina. Överlag har det gått jättebra det var lite svårtv att motivera alla när det är så många tjejer som säljer.  Skolkassan hittade vi på Internet då vi letade efter olika företag som sålde strumpor. Vi fastnade för er då priset var bra. Det var nämligen första gången för laget att jobba in egna pengar och tjejerna är bara 11 år så då ville vi inte att det skulle vara för dyrt. Vi kommer absolut att vända oss till er igen! Ni har varit väldigt hjälpsamma, trevliga och svarat på frågor. När man har ringt har man sluppit sitta i telefonkö, utan fått hjälp på en gång och det uppskattas verkligen. Vi har tänkt att åka till Åland och spela fotbollscup.
 
Hälsningar från FAIK P- 93
Här ser ni en bild på FAIK P-93 som är nöjda kunder här på Skolkassan.seHej! Vi killar födda -95 från Fagersta har sålt 750 par strumpor. Vi tyckte det var hög kvalitè på strumporna och fina mönster. Det var lätt att sälja eftersom de flesta behöver strumpor. Vi hittade eran annons på nätet och vi tyckte att det var en bra förstjänst man fick. Vi kommer att beställa mer strumpor framöver och Madeleine som vi har haft kontakt med är trevlig och hjälpsam. Pengarna vi får in går till en hockey cup vi ska åka på till Nyköping.
 
Föräldragruppen i Karlskrona AIF p93
Här ser ni en bild på Karlskrona AIF P-93 som är nöjda kunder här på Skolkassan.seDet är aldrig fel med en extra slant! Det tycker inte vi i Karlskrona AIF P93 i alla fall. De flesta skickar ju julkort så vi beslutade att vi skulle ge oss på att sälja julkort.Vi behövde inte leta länge på nätet innan vi hittade Skolkassans hemsida och kontakten mellan oss båda parter fungerade mycket bra. Julkorten var relativt lättsålda. När man nu har vinsten på 5400 kr i handen så var det värt mödan! Med detta tillskott i lagkassan tänker vi fortsätta spara till nästa års aktiviteter, bland annat cuper. Tack för ett gott samarbete!
 
Åsa Forselius Lagledare Djurgården Lag-96
Här ser ni en bild på Djurgården LAG-96 som är nöjda kunder här på Skolkassan.seVi ville prova att sälja Saffran inför Jul och valde då 1 gram. Vi tyckte att det var en liten och lättburen produkt. Vissa tyckte det var lättsålt andra svårt. Vi fick tips från ett annat DIF lag om Skolkassan och jag tyckte att det var väldigt trevligt bemötande och vi kommer att återkomma till Skolkassan igen! Vi tänkte använda våra pengar till en cup i mars.
 
 
SBBK Allstar pojkar -93
Här ser ni en bild på SBBK Allstar P-93 som är nöjda kunder här på Skolkassan.seVi sålde Saffran 1,5 gram i presentförpackning. Vi tänkte att det skulle vara lätt att sälja inför advent och jul, vilket stämde! Vi hade sålt klart mer än hälften på en vecka! Saffranet var av hög kvalité och lätt att bära med sig. Vi fick ett tips om att man kunde sälja saffran hos er och det var kul att få prova på något nytt. Vid alla kontakter med er har allt fungerat mycket bra, trevligt bemötande. Vi kommer absolut att återkomma nästa jul!
 
Klass 7 Böskolan
Här ser ni en bild på Klass 7 i Böskolan som är nöjda kunder här på Skolkassan.seVår klass sålde fröer och vi tyckte det var en bra produkt att sälja. Vi tyckte det var lättare att sälja frön för blommor än det var med frön för grönsaker. Men en del av oss lyckades bra. En förälder hittade Skolkassan på nätet och så tänkte vi att det passade bra med fröer på våren. Vi tyckte även att det kändes tryggt att man kunde returnera det man inte fick sålt. När vi skulle starta försäljningen började vi med att fråga släkt och vänner först, sedan grannarna. Därefter knackade en del dörr andra ställde sig utanför köpcentra. Ett bra tips är att – som några av oss gjorde –  låta föräldrarna fråga runt på sina arbetsplatser. Vi hade tänkt att på vårterminen i nian åka till Polen på studieresa under drygt en vecka och ta del av Förintelsens historia. Vi är mycket nöjda med hur det hela hanterades från er sida. Mycket positivt, stort tillmötesgående, och mycket hög grad av service. Vi kommer med all säkerhet att återkomma längre fram!